fbpx

Dubai Vize Danışmanlığı

Dubai Vize Danışmanlığı

Dubai vize danışmanlığı , vize almayı amaçlayan vatandaşlara daha kolay bir erişim sağlayabilmeleri için danışmanlık hizmetleri vermektedir. Dubai vizesi Birleşik Arap Emirliklerini kapsayan bir vizedir. Bu vize aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri ‘ ne ait olan Acman , Şarika , Abu Dabi , Resü ‘ l – Hayme , Ummül – Kayveyn , Dubai ve Füceyre eyaletlerine giriş yapabilirsiniz. Ancak giriş yapılması için belirli bir süre kriteri bulunmaktadır. Belirlenen yönergeye göre vize basıldığı günden itibaren 58 gün içerisinde ülkeye giriş yapmanız gerekmektedir. Bu sebepten ötürü seyahat planlamanıza göre yaklaşık bir ay önceden danışmanlık hizmetine başvurmanız önerilmektedir.

Dubai Vize Ücretleri Ne Kadar ?

Dubai vize seyahati sırasında belirlenen yeni kurallara göre seyahatini gerçekleştirecek kişilerin sağlık sigortası yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Buna göre vize ücretlerinde de değişiklik görülmektedir. Aynı şekilde Dubai ‘ de kalma süresine göre de ücrette bir değişiklik söz konusu olmaktadır. Dubai vize danışmanlığı bu tür bir konuda vize almak isteyenlere yardımcı olmaktadır. Örnek verilmesi gerekirse , 30 günlük tek giriş hakkı sigortasız bir şekilde 130 $ iken sigortalı hali 140 $ olarak belirlenmiştir. Dubai vize ücretleri sağlık sigortası dahil ve hariç olacak şekilde aşağıdaki tabloda listelenmiştir.

Vize Süresi Sağlık Sigortası Dahil Dubai Vizesi Sağlık Sigortası Hariç Dubai Vizesi
30 gün tek giriş 140 $ 130 $
30 gün çok giriş 280 $ 260 $
60 gün tek giriş 220 $ 200 $
60 gün çok giriş 370 $ 340 $

Dubai Vizesi İçin Gereken Evraklar Neleredir ?

Dubai vize danışmanlığı aracılığı ile Dubai vizesi için gereken belgeler kolayca temin edilebilmektedir. Bunun için gereken belgeler şu şekilde sıralanabilir :

  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş biyometrik ya da vesikalık fotoğraf ( Fotoğrafın taratılmış hali ya da fotoğrafçıdan direkt olarak iletilen fotoğrafların kalitesi daha yüksek olduğundan bu şekilde iletmeniz önerilmektedir. ) ,
  • Tüm bilgilerinizin net bir şekilde göründüğü bir pasaport görüntüsü ( Aynı şekilde pasaport görüntüsü için de bilgilerin net ve kaliteli halde okunabilmesi için belgenin taratılarak tarafımıza iletilmesi önerilmektedir. ) ,
  • Dubai vize ücreti ödeme dekontu

18 Yaşından Küçükler İçin Dubai Vize Belgeleri Nelerdir ?

Vize başvurusunu talep eden kişinin 18 yaşından küçük olması durumunda Dubai vizesi için gereken belgelere ek bir belge daha istenmektedir. Bu belge kişinin anne ve babasına ait tam vukuatlı nüfus kayıt örneğidir. Ebeveynler bu belgeyi e devlet üzerinden kolaylıkla temin edebilir.

Aile Olarak Dubai Vizesi Almak İsteyenler İçin Gereken Belgeler Nelerdir ?

Dubai’ ye ailesi ile birlikte gitmek isteyen bireyler için gereken evraklar biraz farklılık göstermektedir. Bunun için gerekli belgeler şu şekilde sıralanabilir :

  • Aile fertlerine ait vesikalık ya da biyometrik fotoğraf ,
  • Okunaklı ve taratılmış bir şekilde iletilen pasaport ,
  • Aile fertleri arasında bebek ya da çocuk bulunması durumunda bu bireylere ait doğum sertifikası ,
  • Bireylere ait nüfus kayıt örneği ,
  • Evlilik cüzdanının ilk iki sayfası
  • Bu belgelerin tamamlandığı durumda Dubai vize danışmanlığı hizmeti alınabilmektedir.

Dubai Vizesi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir ?

Dubai vizesi alırken kişilerin oldukça dikkatli davranması gerekmektedir. Özellikle Dubai vize danışmanlığı tercihi yaparken kişilerin oldukça titiz davranması gerekir. Son zamanlarda bu tür danışmanlık hizmetlerinde dolandırılma olayları artmaya başlamıştır. Bunun için de güvenilir bir şirket ile danışmanlık hizmeti alınması önerilmektedir. Buna ek olarak vize süresine de dikkat edilmelidir. Dubai , vize süresi konusunda sıkı bir denetimi olan bir yer olarak bilinir. Bunun için belirlenen süreyi aşmamaya özen gösterilmesi önerilir.

Whatsapp İletişim
Whatsapp Destek
Merhaba.
Vize başvurusu mu yapmak istiyorsunuz?
Hotline
+905455724955